Rust in je hoofd en lekker bezig dankzij timemanagement

Kom je soms uitgeput thuis van je werk? Loopt je hoofd over van al die ballen die je in de lucht moet houden? Heb je eenmaal thuis geen puf meer voor wat er misschien wel het meest toe doet in je leven? Gegarandeerd dat één dag investeren in de training Timemanagement van Katrien Eggens jou een enorme winst oplevert op vele vlakken. Een mooier begin van de tweede helft van dit jaar kun jij jezelf (of een ander) haast niet geven, toch?

Donderdag 25 juli en dinsdag 6 augustus in De Drentse Zaak, Beilerstraat 24 in Assen

In één dag een life-changing resultaat

Van werkdruk naar werkgeluk, hoe aantrekkelijk klinkt dat? Wil je dat? Je denkt dat het misschien gaat om tijd. Of juist het gebrek aan tijd. Maar dat is niet zo. Het gaat om aandacht. Aandacht geven aan de juiste dingen. En dat zorgt voor tijdwinst. Voor veel mensen is de vakantieperiode in de zomer ook een moment van even omkijken en besluiten wat je wilt veranderen. Deze training helpt jou om de juiste ballen in de lucht te houden. En dat heeft heel veel voordelen. Op verrassend veel levensgebieden.

Effectief werken met Outlook

Met deze training ga je superpraktisch aan de slag om meer grip te krijgen op het dagelijks werk. Je leert keuzes te maken en effectiever te werken met Outlook. Het geeft je weer de controle over je dagelijks werk en jouw leven. Je doet straks de dingen die voor jou belangrijk zijn weer met volle aandacht.

Gun jezelf:

  • Meer overzicht in het dagelijks werk
  • Meer rust in jouw hoofd
  • Meer ruimte voor creativiteit
  • Aantoonbare tijdswinst
  • Meer invloed op de dagelijkse onderbrekingen
  • Effectief gebruik van Outlook

Tijdens de training maken we direct de vertaalslag naar jouw dagelijkse praktijk. Je verlaat de training met een lege/schone 'inbox' en een heleboel praktische tips om effectiever te werken. Hoe fijn is dat? Een beter begin van 'de tweede helft' van 2019 is er niet.

Maximaal zes personen

Deze trainingsdag geeft je een VIP-ervaring. De training bestaat uit één dag, van 9.00 - 16.00 uur en gaat door zodra we drie aanmeldingen binnen hebben. Er is plaats voor maximaal zes personen. We geven een training op 25 juli en we geven een training op 6 augustus. Heb je interesse? Wil je dan bij je aanmelding jouw voorkeursdatum aangeven?

Omdat het een summerschool is hebben we een speciale aanbieding: De prijs is € 329,- ex. btw en inclusief een heerlijke lunch.

Inschrijven is niet meer mogelijk

Heb je deze training gemist en wil je deze wel graag een keer volgen? Laat het ons gerust weten! Wij organiseren de training Timemanagement graag nog een keer!

De Docent