bootstrap theme
Mobirise

Krijg inzicht in jouw communicatie en verbindingen met anderen

Hoe zou het zijn als je makkelijk verbinding kunt maken met je vrienden, familie of teamgenoten?

Verbinding

In de workshop verbindend communiceren leer je meer over verbinding maken op diepere lagen met jezelf en anderen. Je krijgt meer zelfinzicht en zult ook anders naar anderen gaan kijken. Ook laat Mireille Kloeze je zien hoe jouw brein werkt ten aanzien van communicatie, het verwerken van ervaringen en wat jouw voorkeursysteem van jouw brein is. Aan de hand van NLP methodieken en een korte test en oefeningen kun je het meteen ervaren.

Nieuwsgierig? Schrijf je in voor de workshop Verbindend communiceren!  

Mobirise

Jouw bijdrage aan een betekenisvolle economie

Kom kennismaken met het steeds bekender wordende model van de Donut economie van Kate Raworth en ontdek met welk onderdeel je direct aan de slag kunt.

Draag jouw steentje bij aan een betekenisvolle economie. Betekenisvol ondernemen betekent dat je met jouw bedrijf een bijdrage levert aan een betere wereld. Je probeert de wereld een stukje mooier te maken en daarmee je geld te verdienen.

De opkomst van betekenisvol ondernemen is in volle gang. De betekenis economie krijgt steeds meer aandacht en vorm. Bedrijven vinden het steeds belangrijker om naast financiële waarde ook maatschappelijk waarde te bereiken.

Anton Bardie en Jacques van der Noord nemen je mee in creatieve werkvormen en vaak komen hier wezenlijk andere inzichten en oplossingen uit naar voren. Er blijkt dan dat veel meer mogelijk is dan het hoofd kan bedenken.  

Mobirise

Weet jij hoe je met minder moeite en risico meer gedaan krijgt ?

Organiseren kan al veel anders dan tot nu toe wordt gedaan. Door de inzet van de vele gratis technologieën en met een andere mindset krijg je met veel minder moeite en risico zaken voor elkaar.

Zonder bureaucratie

De kennisverspreiding gaat sneller dan ooit; het biedt enorme kansen voor mensen om zich bottom-up te organiseren en zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter en zonder bureaucratie dingen voor elkaar krijgt en oplossingen vindt voor moeilijke vraagstukken.

Martijn Aslander laat je de ongekende mogelijkheden zien van de huidige netwerksamenleving voor mens en arbeidsmarkt. Hij schreef hier met Erwin Witteveen al over in 2010 in het boek Easycratie met het uiterst succesvolle vervolg Nooit af in 2015. 

Mobirise

Wat krijg je op het kenn!s19event?  

In de afgelopen paar weken stelden mensen mij vaak de vraag: “Wat is dat precies voor een event, het kenn!s19event?” En ook de vraag over de prijs en wat je daar dan voor krijgt, kwam aan bod. Als organisator geef ik aan dat het een congres is in een outdoor-jasje.

Net even anders van opzet als de gemiddelde congressen maar zeer zeker met waardevolle trainingen. Naast een gezamenlijke start bieden we tijdens het kenn!s19event 3 rondes aan waarin je de keuze hebt uit 7 workshops per ronde. Iedere workshop duurt 1,5 uur, genoeg tijd om echt aan de slag te gaan en niet alleen maar even ‘proeven aan’. De workshops zijn praktisch van insteek, zodat je het geleerde de volgende dag direct in je werk kunt toepassen.
In de middag kun je in plaats van een workshop ook kiezen voor een sessie in kleinere setting of zelfs 1 op 1 coaching, de zogenaamde Drentse Kwartiertjes.

En hoe mooi is het dat je dit alles kunt halen op een locatie in de eigen omgeving. Zodat je je netwerk in je eigen omgeving leert kennen en uitbreidt. Soortgelijke workshops vind je natuurlijk ook bij gerenommeerde aanbieders, maar deze zijn veelal in het midden van het land. Waar je nu 3 verdiepende workshops krijgt van elk 1,5 uur, heb je dan 1 workshop van ongeveer 2,5 uur. Daarnaast heb je nog te maken met meer reistijd en parkeerkosten en de deelnemers aan de workshop komen vaak ook uit allerlei andere delen van het land. Tenzij je een hele goede klik hebt, maar anders zoek je deze personen niet gemakkelijk weer op.

Het outdoor jasje komt met de keuze voor de locatie, het recreatiebedrijf Boerhaarshoeve in Grolloo. Hier mixen we business met pleisure, dé vergadertrend van 2019! Door de uitstraling van de locatie wordt de sfeer waarin we het kenn!s19event gieten geheel anders dan een gemiddeld congres. Door af te sluiten met een gezamenlijke barbecue worden de nieuw verworven contacten nog meer vastgelegd. En dat maakt dat je ook na het event bij een bepaald vraagstuk gemakkelijker opnieuw contact zoekt en afspreekt met iemand die je tijdens het event hebt ontmoet. Het is immers in de buurt!  

Mobirise

Wil jij je energieker voelen en je goed voelen?  

Naast de workshops kun je ook kiezen uit een aantal Drentse kwartiertjes waarin je bijvoorbeeld bij Della een moment van ontspanning ondergaat.

Kies je voor de stoelmassage, dan kies je voor: 

Een betere doorbloeding, minder ziekteverzuim, minder stress en spanning, minder kans op RSI, versterking van je immuunsysteem, preventie van (werkgerelateerde) klachten, verbetering van prestaties.
De stoelmassage is een combinatie van Thaise massage, strekkingen (yoga) en acupressuur. De stoelmassage wordt uitgevoerd op een speciale stoel over de kleding heen. Het hoofd, nek, schouders, rug, armen, en handen worden gemasseerd met de handen, ellebogen en duimen.

Kies je voor de voetmassage, dan kies je voor:
het verwijderen van afvalstoffen, verminderen van stijfheid, het bevorderen van de bloedsomloop en de positieve invloed op het zenuwstelsel en transport van voedingsstoffen naar de weefsels. Kortom: meer rust, ontspanning en energie in het lichaam!
De Thaise voetmassage (voetreflexologie) is een ontspanningsmassage voor de voeten en onderbenen. De drukpunten worden op de voeten gestimuleerd. Daarmee stroomt de energie beter door het lichaam.  

Mobirise

Hoe je zelfverzekerdheid uitstraalt! 

Dat is wat Carla Pol je gaat laten zien en ervaren. In het Drents kwartiertje laat zij je op je mooist stralen.

Naast de workshops kun je ook kiezen uit een aantal Drentse kwartiertjes waarin je bijvoorbeeld bij Carla je haar en make up kunt laten doen. Combineer je dit met het Drentse kwartiertje bij Alfred, krijg je een fantastische nieuwe profielfoto waar jij op staat te stralen.

Mobirise

Ervaar de winst van ‘Gelukkig Werken en Leiderschap’ 

Gelukkig Werken begint bij borging van veranderingen naar Werkgeluk.
Wist je dat managers voor 70% de scores voor betrokken en productieve medewerkers bepalen?
Het werkgeluk van leidinggevenden kan beter, maar hoe?  

Beinvloeden

Je leert hoe je Werkgeluk naar jezelf, je collegae en je medewerkers toe kunt beïnvloeden én wat gelukkig werken aan rendement oplevert. Sta je open voor nuchtere, praktische en inspirerende manieren over het thema Werkgeluk, dan is dit de kans om er meteen en concreet mee aan de slag te gaan.

Mobirise

Hoe haal je meer uit je netwerk?

Dat is wat Johan van Tiel je gaat leren in de workshop “Verbindend” netwerken. Je gaat ervaren hoe je meer resultaat én voldoening uit netwerken kunt halen.

Ben je bereid te investeren in relaties leidt dat vanzelf tot resultaten. Wat je geeft krijg je terug!

Tijdens de workshop leer je:
• Welke indrukken jij achterlaat
• Hoe je dicht bij jezelf kunt blijven
• Wat je kunt doen om een verpletterende indruk achter te laten
• Wat wel en niet werkt bij netwerkgesprekken
• Wat de kracht is van luisteren, samenvatten en doorvragen
• Hoe je non-verbale communicatie inzet in je voordeel  

Mobirise

Heb jij klanten tussen 20 en 65 jaar?

Dan kun je Facebook en Instagram als Social Media kanaal inzetten om klanten te werven voor jouw dienst of product.

Wondere wereld

Janneke woont in de Caribbean op een zeilboot en werkt vanuit Curaçao én in Nederland. Op 1 februari is zij in Grolloo en neemt je mee in de wondere wereld van social media advertising. Op een praktische manier leert zij je hoe je je zichtbaarheid vergroot en klanten binnenhaalt via Facebook, Instagram of LinkedIn.

Mobirise

Gebruik de krachtigste manier om jouw doelgroep te bereiken

Free Publicity: het alternatief voor duur adverteren
Vind je net als veel andere ondernemers reclame te duur of twijfel je aan het resultaat? Heel begrijpelijk! Adverteerders dringen zich overal aan je op. En steeds meer mensen storen zich aan al die reclameboodschappen. En bereikt jouw dure reclame toch nog mensen, dan vertrouwen zij het niet. Adverteren werkt niet meer. 

Free Publicity is positieve aandacht waarbij je niet voor de publiciteit betaalt.

 Free Publicity is een serieuze strategie waarmee je de media effectief voor je doelen inzet. Als jouw doelgroep je regelmatig in de media tegenkomt, dan is dat goud waard.

In deze workshop leert @Nico Jan jou 

- de verschillende vormen van gratis publiciteit
- hoe je jouw bedrijf of situatie interessant maakt voor redactionele media
- wat er nodig is voor een publiciteitsplan 

Mobirise

Heb jij een vraagstuk waar je niet mee verder komt?

Haal het antwoord of ‘the next step’ op jouw vraag naar boven door beweging. Jouw onderbewustzijn en je body intelligence helpen jou het antwoord of de vervolgstap helder te krijgen.

In beweging

Onder begeleiding van @Mireille Kloeze loop je je vraagstuk.
Nieuwsgierig naar het effect, boek dan een Drents Kwartiertje ‘Walking in your shoes’ tijdens het kenn!s19event op 31 januari of 1 februari.  

Mobirise

Klaar voor een pure en eerlijke reactie?

Heb jij dat ook wel dat je je niet goed begrepen voelt?
Reageren mensen wel eens anders dan je verwacht?
Zie jij het anders dan andere mensen? 

Anders

Wil je hierin verandering aanbrengen? Denk dan eens anders!
Paarden kunnen je daar nl. heel goed bij helpen.

Waarom een paard?
Een paard reageert altijd vanuit het hier en nu en is oordeelloos; je krijgt dus een pure en eerlijke reactie.

Nieuwsgierig? Schrijf je in voor de workshop en kom tot verrassende ontdekkingen!  

Mobirise

Hoe actueel is jouw profielfoto?

Hoe wil je overkomen op jouw Linkedin profielfoto? Dit is de sleutelvraag die bepaalt hoe je jezelf online presenteert. Het is belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Wil je formeel of informeel overkomen? Dit hangt af van je persoonlijkheid, maar ook van de sector waarin je werkt.

Zichtbaar

Een profielfoto kan meer zijn dan alleen een ‘standaard’ foto van je gezicht. Je kunt er namelijk ook een verhaal mee vertellen. Een manier om dit te doen, is door gebruik te maken van persoonlijke voorwerpen. Van speciale armbanden, kettingen tot een stuk gereedschap waar je dagelijks mee werkt.

Mobirise

Kun jij jongleren met tijd?

Jij bent druk met jouw klanten, ondertussen stroomt jouw mailbox over met klantvragen, verzoeken, sponsoraanvragen en nieuwsbrieven. Dan ’s avonds maar weer aan de slag, wat heeft prioriteit en wat niet. Waar begin ik, wat moet blijven, wat kan ik verwijderen. Ondertussen is het planbord overvol met post-its en andere briefjes.

Overzicht

Heb jij nog overzicht? Ben je toe aan meer overzicht en handige life hacks? Wil jij ook jouw inbox wel eens op ‘0’? Wil jij die ballen ook wel eens in de lucht houden zonder dat er steeds eentje op de grond valt? Is 2019 het jaar dat je dat gaat lukken?

Je krijgt in deze workshop de kans om deze stap echt te gaan zetten. Na deze workshop ben je weer up to date en ken je de nieuwste tricks om nog beter te kunnen jongleren.

Wat komt voorbij in deze workshop:
• Zero Inbox
• Digitaal samenwerken en vergaderen
• Handige SLIM werken tools
• Slim taakmanagement
• ToDo of Don’t todo – prioriteren en nee zeggen
• Hard werken of Slim werken, jouw keuze 

Mobirise

Hoe je jezelf op de kaart zet en je je overtuigingskracht vergroot!

Ontdek jouw persoonlijke overtuigingsstijl en leer deze te versterken door deel te nemen aan de interactieve sessie 'Personal Branding' van Irene Wildenbeest.
Je krijgt inzicht in hoe je met effectief en helder taalgebruik vertrouwen opbouwt en de gunfactor vergroot. 

Zichtbaar

Je krijgt inzicht in hoe je met effectief en helder taalgebruik vertrouwen opbouwt en de gunfactor vergroot. Door aan te sluiten bij de gedachten van de ander, krijg je deze mee in jouw verhaal. We bespreken hoe je met je stem je impact vergroot. En je ervaart hoe je door het herkennen en toepassen van non-verbale communicatie de interactie met je gesprekspartner versterkt.
Je wint hierdoor aan authenticiteit en overtuigingskracht. Het resultaat is dat je open en effectief op een prettige manier jouw verhaal overtuigend neerzet en je invloed direct vergoot. Zo creëer je draagvlak voor jouw ideeën en voorstellen en zet jij jezelf op de kaart.