Waar ging het ook alweer over?

Een trainingsdag voor je werk. Dat betekent ‘s ochtends vroeg vertrekken om files te voorkomen, want je moet naar het zuiden. Drie uren later heb je toch nog een file meegepakt en kom je nét op tijd binnenvliegen. De spreker vertelt 5 uur lang over iets wat je eigenlijk al wist, tussendoor kauw je wat broodjes kaas en slobber je een kopje groentesoep weg, om vervolgens murw weer achter het stuur te stappen. Waar je dan na een paar minuten weer achter aan mag sluiten in een rij auto’s. Uitgeblust komt je thuis.

De rest van de werkweek wordt je opgeslokt door de waan van de dag: de agenda staat vol met afspraken, je doet flink wat administratie en tussendoor werk je stapels werk weg. Tot je weer iets over het onderwerp van de trainingsdag tegenkomt. Euh, had je daar niet iets van moeten opsteken? Waar ging het ook alweer over...? Door de lange terugreis van toen en de waan van de dag is alles weggezakt.

Dat kan anders!

Dat kan anders! Bij de kennisevents van KENNIS² gaat dit je niet gebeuren. Je krijgt praktische tips en tricks die je direct de volgende dag kan inzetten. En die nog vers in je geheugen zitten want van een kennisevent kom je vol energie thuis.

Wat is een kennisevent?

Een kennisevent van KENNIS² is een superleuke masterclass, een interessante lezing of enorm leerzame workshop. Bijzondere onderwerpen, waar je eerder nog niet zoveel over wist. Met hele leuke mensen die vlakbij wonen en werken. Ook mooi: het is nog geen uur rijden naar de bijzondere locaties waar de kennisevents plaatsvinden. Vaarwel file!

Wat kost dat?

Hier in het noorden zijn we gewoon recht voor z’n raap en willen we weten waar we aan toe zijn. Dus, wat kost zo’n kennisevent? Dat verschilt per keer. De ene keer betaal je 100 euro, de andere keer ben je 400 euro kwijt. Dit hangt af van de sprekers en hun onderwerpen. Zie het als een investering: het klinkt misschien als een behoorlijk bedrag, maar wat levert je het nou op? Na een kennisevent ga jij gegarandeerd naar huis met nieuwe kennis en nieuwe energie. Je hebt iets nieuws geleerd dat je meteen kunt gebruiken in je werk. Hoe waardevol is dat?

NIEUWS

15 april 2020
cadeau secretaressedag

Secretaresse dag 16 april | Top of Mind?

Is secretaresse dag, donderdag 16 april, al Top of Mind? In onze nieuwsbrief natuurlijk aandacht voor secretaresse dag volgende week donderdag! Zijn wij nieuwsgierig naar welke […]
18 juli 2019

Artikel in de Asser Courant over Kennis2 en de Summerschool Timemanagement

‘Ruimte in je agenda betekent ruimte in je hoofd’Een mooi artikel in de Asser Courant over Kennis2 en de Summerschool Timemanagement die wij op 25 juli […]
30 juni 2019

Rust in je hoofd en lekker bezig dankzij timemanagement

Rust in je hoofd en lekker bezig dankzij timemanagement Kom je soms uitgeput thuis van je werk? Loopt je hoofd over van al die ballen die […]